Her finder du et udpluk af de mange tilfredse kunder, som vi levere rengøringsydelser hos. Klik venligst på logo’erne og få indblik i vores samarbejdspartneres personlige meninger om os.

TICRA

I begyndelsen af 2009 overtog ID Partner alle rengøringsopgaver hos TICRA – og siden har vi ikke tænkt mere på det. ID Partner har imponeret med en høj og stabil kvalitet og grundighed i inspektion og opfølgning. Derudover værdsætter vi ID Partners evne til at træde til når noget uventet dukker op. Altid med hurtige og kreative løsninger – senest en stor indsats i forbindelse med flytning til nye lokaler. Vi tøver ikke med at anbefale ID Partner som netop en partner, der gør os adskillige bekymringer fattigere

Mads Bue Johnsen
TICRA

Fineman

Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med ID Partner og specielt glade for, at der er månedlig gennemgang af kvaliteten af rengøringen, hvilket også giver os mulighed for at hilse på hinanden og have en dialog. Vi vil varmt anbefale ID Partner som samarbejdspartner.

Heidi Zoffmann Ipsen
Chief Accountant / Partner
Fineman A/S

Euro Ejendomme

Vi er meget tilfredse med samarbejdet med jer. Især er vi glade for at den hurtige og effektive reaktion, de få gange der har været klagepunkter fra vores side. Ligeledes sætter vi stor pris på den personlige kontakt, jeres fleksibilitet og vilje til at imødekomme vores behov.

Anita Wang
Direktør
EE Asset Management

GROHE

GROHE har brugt ID Partner som rengøringsleverandør siden august 2007. Både Isabella og hendes medarbejdere yder den allerbedste service og er altid parat til at gøre noget ekstra. Der bliver fulgt op på evt. spørgsmål, ligesom vi hver måned har en personlig samtale og gennemgang af vore lokaler. Dette gør, at medarbejdere hos GROHE har en chance for at gøre opmærksom på evt. ekstra tiltag/ændringer de måtte ønske. Den personlige dialog er altid yderst troværdig, professionel og behagelig.

Vi kan varmt anbefale ID Partner som leverandør.

HR/PA
Marianne Wacker
GROHE Northern Europe

Watch Medier

Vi har haft ID Partner til at stå for rengøring af vores kontorlokaler i efterhånden en del år, og vi har altid været meget tilfredse. Selve rengøringen er super effektiv, og ID Partner er altid villige til at påtage sig ekstra opgaver samt justere til efter vores behov. De er gode til at følge op og vender altid hurtigt tilbage. Vi er også meget tilfredse med den personlige opfølgning på den generelle rengøring.

Eva Skaarup
Direktionsassistent
WatchMedier

aPureBase

aPureBase har igennem en længere periode benyttet ID Partner til rengøring af vores kontorer.

Vi har oplevet et højt serviceniveau i form af bl.a.:

- Fleksibilitet ift. mulige rengøringstidspunkter
- Professionel rådgivning, herunder hvordan vi bedst muligt behandler vores trægulv
- Oplevelse af at blive lyttet til når vi har nogen indvendinger samt hurtig eksekvering

Derudover leverer ID Partner et fornuftigt stykke arbejde til overkommelige priser.

De bedste hilsner
Camilla og Caroline
Administrative Assistant og Managing Director

BilZonen

ID Partner leverer  professionel rengøring, som altid er tilpasset vores behov. Når vi har særlige ønsker til hovedrengøring eller ændringer til vores vanlige rengøring aftales det nemt og problemfrit. De faste kontrolbesøg fra vores kontaktperson sikrer, at niveauet holdes, og vi er yderst tilfredse med den stabilitet, fleksibilitet og altid venlige service vi modtager hos ID Partner.

Søren Eriksen
Konst. Adm. direktør
Bilzonen

SKYLARK

ID Partner gør et utroligt godt stykke arbejde for os!
Kvaliteten er helt i top, deres medarbejdere er både grundige, gode og fleksible.

Jeg kan på det varmeste anbefale ID Partner som samarbejdspartner.

Oliver Gierahn
Assistent
SKYLARK

BrandFactory

Vi har brugt ID Partner siden 2011 til daglig rengøring og er meget tilfredse med den ydelse de leverer.

Der bliver altid fulgt godt op på spørgsmål fra os, og de er altid imødekommende overfor ønsker om ændringer/ekstra opgaver, også selvom det er i sidste øjeblik.

Vi kan kun give ID Partner vores bedste anbefalinger.

Lisbeth Hillmann
Servicechef

Hårklinikken

Hårklinikken har brugt ID Partner gennem flere år, både til almindelig kontor rengøring samt rengøring i vores operationsområde. Vi er meget tilfredse med rengøringsniveauet, samt den kontakt vi har med Isabella Davtyan og hendes personale, hvor vi altid modtager den bedste service og tingene bliver gjort med det samme, samt der altid ydes lidt mere også selvom det er i sidste øjeblik, vi beder om en ændring eller ekstra ydelse.

Vi kan derfor varmt anbefale ID Partner som leverandør.

Charlotte Holten
Ansvarlig for indkøb

TTI Electronics Denmark

Vi er rigtig glade for servicen hos ID Partner, de følger jævnligt op og tjekker rengøringen. Rengøringspersonalet tager action ud over standard aftale. Vi havde en vandskade en weekend og selvom ID Partner ikke kunne få fat i os, tog de affære og fik stoppet vandet, tørret op og hvad der ellers skulle gøres. Som det første blev vi mandag morgen kontaktet, således vi selv kunne tage action og få udbedret skaden. Derfor er ID Partner en actions partner – gør mere end man lige forventer ved et uheld.

Vi vil meget gerne anbefale ID Partner til venner og bekendte.

Annette Korff
TTI Electronics Denmark ApS 

Erichsens Privathospital A/S

Vi er tilfredse med den service, som ID Partner tilbyder. På vores hospital er det primært den daglige rengøring, der varetages af ID Partner, men vi er orienteret om, at firmaet tilbyder andre rengøringsopgaver. Da vi på hospitalet stiller høje krav til standarden for hygiejne, er det overordentligt vigtigt, at rengøringsprocedurerne udføres efter gældende regler. Vi har med den daglige rengøringsassistent et meget fint og tæt samarbejde, hvilket betyder, at vi er i tæt dialog, hvis der er nødvendige ændringer i dagens opgave. Dette tætte samarbejde er særligt tilfredsstillende, da det betyder, at assistenten har et grundigt kendskab til procedurerene på hospitalet. Ligeledes er den tætte kontakt med ledelsen af firmaet tilfredsstillende, hvor der følges op på at standarden og kvaliteten af rengøringen er i orden.

Jeg kan absolut anbefale ID Partner til nye kunder.

Lone Kramhøft
Erichsens Privathospital